Websitefotografie voor een goed gevoel

Websitefotografie voor een goed gevoel


Wil jij de bezoekers op je nieuwe site meteen een goede beleving bieden?
Passen de huidige foto’s op je website niet meer bij wat je wilt uitstralen?
Ben jij niet blij met Stockfoto’s die iedereen gebruikt?

MediaMet.. helpt je graag aan sfeervolle beelden die je boodschap op alle pagina’s versterken en je doelgroep aanspreken. Dit doen we door websitefotografie die conversie verhogend werkt en dus meer klanten aantrekt.

Websitefotografie: Waarom uitbesteden?

Het belang van goede foto’s op een website wordt nog weleens onderschat. Vaak zien we stockfoto’s die niet echt passend zijn in het totaalbeeld. Ook ondersteunen ze de belangrijke informatie niet echt.
Wij zorgen ervoor dat we je diensten goed kennen, zodat we precies weten waar we gericht foto’s voor schieten. Hieronder lees je waar we nog meer rekening mee houden.

Waar MediaMet… op let

Na een persoonlijk gesprek bij je organisatie kun je ervan op aan dat je foto’s voorgeschoteld krijgt die volledig aansluiten bij je bedrijfsidentiteit. We houden rekening met het gevoel dat je wilt overbrengen en het probleem dat je wilt oplossen. In heldere beelden laten we aan jouw bezoekers zien wat jij kunt betekenen en wat dat oplevert. Met onze websitefotografie schep je vertrouwen, waardoor potentiële klanten eerder contact met je opnemen.

Waar we bij websitefotografie ook rekening mee houden

Persoonlijkheid en huisstijl

Een bezoeker wil naast persoonlijkheid ook een goed gevoel krijgen over je werkwijze. Daarom maken we naast portretten ook foto’s van je processen.
We letten bij websitefotografie altijd op de uniforme uitstraling van je site en zorgen er daarom voor dat je huisstijlkleuren zoveel mogelijk terugkomen in de foto’s. Dit kan bijvoorbeeld met kleding of items.

We laten medewerkers altijd (glim)lachend binnen de site kijken naar de informatie of de actie die gedaan moet worden. Dit werkt voor de bezoeker drempelverlagend om daadwerkelijk actie te ondernemen.

De juiste formaten

Van tevoren denken we na over wat de header- en breedtefoto’s moeten worden. Deze krijgen namelijk een ander formaat dan de foto’s op je site zelf.
Ook houden we alvast rekening met ruimte voor tekst. Bijvoorbeeld bewust een donker of wazig gedeelte links of rechts zodat de tekst er later beter uitspringt.

Meedenken over vindbaarheid

Als SEO-specialist denken we bij websitefotografie ook graag mee over online vindbaarheid. Daarom zorgen we ervoor dat foto’s supersnel laden en belangrijke zoektermen in de titels verwerkt zijn.

Ook adviseren we om bij elke foto de zoekterm in de alt-tekst te verwerken. Je foto komt dan op deze zoekterm sneller bij Google naar boven. Als je bij ons een site laat bouwen doen wij dit uiteraard voor jou.

Websitefotografie aan ons overlaten?

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze websitefotografie? Of wil je de fotografie voor je huidige of nieuwe site aan ons uitbesteden? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.