Social media beheer


Kom je niet regelmatig in beeld op je social mediakanalen?
Heb je simpelweg geen tijd voor het schrijven en plaatsen van goede content? MediaMet.. helpt je graag met je social media beheer. We plaatsen goede berichten die geïnteresseerde bezoekers naar je site leiden en beheren ook de reacties. Dan kun jij je lekker bezighouden met je bedrijfswerkzaamheden.

Waarom social media inzetten

Het grote voordeel van social media is dat het de traditionele mond-tot-mondreclame in rap tempo bevordert. Een like of een share is sneller gegeven dan een persoonlijke aanbeveling en komt geloofwaardig en sympathiek over. Potentiële klanten nemen de meningen van mensen op je social mediakanalen voor waar aan en zien ze als belangrijk en betrouwbaar.

Waarom social media beheer uitbesteden

Wat anderen zeggen over je bedrijf, product of website is essentieel. Het heeft verstrekkende gevolgen voor het succes van je bedrijf. Daarom regelen we je social media beheer en zorgen structureel voor goede content. Content waarmee je bij je doelgroep onder de aandacht blijft en die actief op het internet wordt verspreid. Uiteraard scheelt het je veel tijd als jij je social media beheer aan ons uitbesteedt. In deze tijd kun je beter zelf geld verdienen.

Inhoud van ons social media beheer

Samen met jou stippelen we een content strategie uit. Wellicht wil je inspelen op bepaalde thema’s, zoals bijvoorbeeld Moederdag of gaan er bepaalde acties lopen waar we wat mee moeten. We maken er een duidelijk vooropgezet plan voor. In jouw pakkende berichten, op bijvoorbeeld Facebook en Instagram, maken we gebruik van slimme hashtags waardoor je berichten nog sneller gevonden worden.

Belangrijke vragen waar wij over meedenken:

  • Volg je de juiste mensen?
  • Ben je doelgericht?
  • Gebruik je goed fotomateriaal?

Naast het plaatsen van je content houden we ook de reacties in de gaten. We zorgen ervoor dat jij je reputatie hoog houdt op het internet. Eventueel kunnen we in overleg met jou adverteren op Facebook, Snapchat of Instagram.

Social media beheer voor korte of lange tijd uitbesteden?

Mogen we samen met jou een content planning bedenken en creëren?
Wij hebben de experts, tools en creativiteit in huis om al je social mediakanalen te beheren. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Social media scan/advies hoe het beter kan.

Nu in de aanbieding: €150 euro voor de complete scan.