Responsive Webdesign

Responsive Webdesign


Website laten maken: Veilig, snel en responsive

Wil jij een succesvolle en veilige website die gebruiksvriendelijk is voor klanten? Met een fantastische look and feel die aansluit bij je bedrijf?
Bij MediaMet.. kun jij deze professionele website laten maken tegen een betaalbare prijs. Een persoonlijke website die helemaal bij jou past.

Website die voldoet aan alle eisen

Inmiddels hebben we al voor veel bedrijven een website mogen bouwen. Een snelle website die aan alle belangrijke eisen van deze tijd voldoet. We geven je hieronder graag een beeld van de onderdelen die wij belangrijk vinden als jij bij ons een website laat maken.


Responsive webdesign

Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker jouw website bekijkt. Of dit nu een desktop, laptop, tablet, of een smartphone is het maakt niet uit. Er is slechts één website en layout kortom Responsive Webdesign.

Het is belangrijk dat je website op alle apparaten, zoals een desktop, laptop, tablet of een smartphone, goed in beeld komt. Met goed in beeld bedoelen we dat je website mee schaalt, zodat alle informatie goed te lezen en alle acties, waaronder het zoeken in het menu en het drukken op knoppen, goed uit te voeren zijn. Dit is erg belangrijk aangezien veel mensen alleen sites bekijken op hun telefoon. Deze gebruiksvriendelijkheid vindt Google erg belangrijk en het rankt daarom responsive websites hoger.

Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker jouw website bekijkt. Of dit nu een desktop, laptop, tablet, of een smartphone is het maakt niet uit. Er is slechts één website en layout kortom Responsive Webdesign.

Veiligheid eerst.

In bouw, ontwerp en nazorg gaan wij voor veiligheid, waardoor websitehackers niet naar binnen kunnen om vervelende acties uit te voeren. Jouw site, uiteraard in https, wordt door ons beschermd door virus-, phishing- en bug-scanners, waardoor je geen problemen krijgt. Bij ons kun je een website laten maken die echt goed beveiligd is.

Iedereen mobiel.

Google heeft zijn zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke alleen voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.

Wij maken.

Wij maken een website ontwerp dat er goed en functioneel uitziet zonder onnodige toeters en bellen. Een website die gevonden wordt die snel en beveiligd met een certificaat werkt. Er wordt gewerkt met je eigen huisstijl en natuurlijk zijn de kosten vooraf duidelijk.

We zorgen, naast een strakke huisstijl, ook voor een snelle website. Hierbij kun je onder andere denken aan een logische opbouw, een razendsnelle server en gecomprimeerde foto’s voor het web. Te zware content en plug-ins zijn killing voor de snelheid en daarom bouwen we je website zoveel mogelijk zelf op.

Wij bouwen jouw website in WordPress, de grootste voordelen van een WordPress website zijn:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Perfect voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Geen jaarlijkse licentiekosten
  • Leveranciersonafhankelijkheid
  • De mogelijkheid om je website door te ontwikkelen en verder uit te bouwen.
  • En natuurlijk, Responsive Webdesign

Je WordPress website voldoet aan de laatste beveiligingseisen en bij elke website kan een onderhoudscontract bij ons geregeld worden. Bij elk onderhoudscontract bieden wij natuurlijk support, kortom bellen als je ergens niet uitkomt. Wij bieden je de mogelijkheid om je website door te blijven ontwikkelen en verder uit te bouwen. Natuurlijk regelen wij ook gelijk de Social media integratie met je website.

Wij bouwen websites met oog op de toekomst. Jouw ding, jouw website, jouw verhaal.
Kortom wij doen Responsive webdesign. Groot scherm, klein scherm het gaat om de inhoud.

Redesign.

Wil je een redesign voor je website of webshop?. Wij bouwen in het WordPress CMS een nieuwe website en doen een contentmigratie. Kortom wij verhuizen je teksten.


Wij verpakken jouw unieke verhaal in een website die werkt en gevonden wordt. Veilig voor jouw bezoekers op mobiel of pc, het maakt niet uit. Als bonus – online marketing, social media, SEO/SEA en natuurlijk veilige hosting en onderhoud.