Contentbeheer waarmee je doelen bereikt


Wil jij je doelgroep beter bereiken of uitbreiden? Blijft jouw omzet achter en zoek je naar een manier om meer bezoekers te trekken? Bezoekers voor bijvoorbeeld je website of evenement?

MediaMet.. helpt je graag om je bedrijfsdoelen te bereiken. Dit doen wij met contentbeheer dat volledig past bij jouw huisstijl en uitstraling.

Plan voor je contentbeheer

Of je nou specifieke bezoekers naar je site wilt leiden of van een event een groot succes wilt maken, als sparringpartner denken we actief met je mee. Samen bepalen we de geschikte middelen voor je bedrijf en maken we een plan voor jouw contentbeheer.

We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit en huisstijl in alle uitingen terug te vinden zijn. Dit is belangrijk voor een blijvende professionele uitstraling. Door onze hulp gaat je zichtbaarheid een enorme boost krijgen. Je kunt rekenen op goede content waarin naar voren komt wat jou zo uniek maakt.

Contentbeheer inhoud

Bij contentbeheer is de inhoud sterk afhankelijk van het (de) doel(en) die je wilt bereiken en het budget dat je daarvoor hebt. Als deze twee factoren helder zijn, plannen we in wat wanneer aan de orde is en welke content we via welk mediakanaal inzetten. Denk hierbij aan je website of social media.

Voorbeelden van ons contentbeheer:

  • Zoekmachine marketing
  • Gerichte Facebook en/of Instagram advertenties
  • Elke week (maand) een videograaf op bezoek
  • Videoreportage met achtergrondinformatie over je bedrijf of product
  • SEO-gerichte blogs met foto’s

Op het juiste moment de goede content

Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles in goede banen loopt en dat jouw content op het juiste moment gepland staat. We zien erop toe dat alle werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd. Wellicht krijg je ineens een slim idee waarmee je kunt inspelen op de actualiteit. Zonder probleem passen we dan het contentbeheerplan aan en zorgen we ervoor dat het geregeld wordt.

Vragen over ons contentbeheer?

Heb je nog vragen over ons contentbeheer of onze werkwijze? Heb je goede content ideeën die je met ons wilt delen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Klimaatneutraal: Wij vinden dat heel normaal, hoe kleiner de Footprint hoe beter. Wij stoppen niet als we denken klaar te zijn. Wij gaan verder, kortom: Jouw website maakt onderdeel uit van de beperking van energieverbruik en compensatie van CO2-emissies.