Social Management
de volgende stap in exposure..


Social media scan/advies hoe het beter kan.

 

Waarom..

Social media bevordert de traditionele mond-tot-mondreclame. In plaats van in een gesprek iets te aanbevelen, gaat dit nu per like en share.

Vaak neemt ‘de consument’ de mening van zijn ‘medeconsument’ voor waar aan. Iedereen vindt de mening van de mensen om ons heen belangrijk en betrouwbaar. Kortom wat anderen zeggen, over jouw bedrijf, product of website is essentieel en heeft verstrekkende en indirecte gevolgen.

Iets op Social media posten heeft meer nodig dan alleen de post zelf, denk daarbij aan hashtags en hoe ze te gebruiken. Hoe je jezelf onderscheid zonder het label fake nieuws te krijgen. Kortom zonder ads toch adverteren op Instagram/ Facebook

Punten waar je op moet letten en die wij ook onderzoeken.

  • Volg ik de juiste mensen
  • Ben ik doelgericht
  • Gebruik ik de juiste hashtags
  • Fotomateriaal gebruik

Wanneer klachten of andere negatieve feedback online wordt geplaatst en/of verspreid over jouw bedrijf, product of website dan is interactie key, kortom: Manage jou reputatie online dit is cruciaal voor je algehele reputatie.

Tevens kan je op Social media makkelijke reclame maken, er zijn veel features als

  • Facebook ads
  • Snapchat ads
  • Instagram ads

Nu in de aanbieding: €150 euro voor de complete scan.

 

Of je Social Media voor korte of lange periode uitbesteden.

Posts bedenken en creëren een contentplanning maken, vragen op social media beantwoorden. Wij hebben de experts, tools en creativiteit in huis om voor jouw bedrijf de social media kanalen te beheren.

 

Wij brainstormen, bedenken & maken voor jouw de beste oplossing en gooien deze de wereld in.

  • Hier had een lijsje met social media kanalen kunnen staan. Maar dat is een inkopper en je weet zelf wel welke er zijn.

 

Maar je kan ons wel alvast delen..


Wij verpakken jouw unieke verhaal in een website die werkt en gevonden wordt. Veilig voor jouw bezoekers op mobiel of pc, het maakt niet uit. Als bonus – online marketing, social media, SEO/SEA en natuurlijk veilige hosting en onderhoud.