Responsive Webdesign

Responsive Webdesign..


Wat is Responsive webdesign.

Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker jouw website bekijkt. Of dit nu een desktop, laptop, tablet, of een smartphone is het maakt niet uit. Er is slechts één website en layout kortom Responsive Webdesign.

Veiligheid eerst.

Niets is bekender dan een website hack, wij gaan voor veiligheid in bouw, ontwerp en nazorg.
Jouw site in https met virus, phishing en bug scanners die voor jou het werk doen.

Iedereen mobiel.

Google heeft zijn zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke alleen voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.

Wij maken.

Wij maken een website ontwerp dat er goed en functioneel uitziet zonder onnodige toeters en bellen. Een website die gevonden wordt die snel en beveiligd met een certificaat werkt. Er wordt gewerkt met je eigen huisstijl en natuurlijk zijn de kosten vooraf duidelijk.

Wij bouwen jouw website in WordPress, de grootste voordelen van een WordPress website zijn:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Perfect voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Geen jaarlijkse licentiekosten
  • Leveranciersonafhankelijkheid
  • De mogelijkheid om je website door te ontwikkelen en verder uit te bouwen.
  • En natuurlijk, Responsive Webdesign

Je WordPress website voldoet aan de laatste beveiligingseisen en bij elke website kan een onderhoudscontract bij ons geregeld worden. Bij elk onderhoudscontract bieden wij natuurlijk support, kortom bellen als je ergens niet uitkomt. Wij bieden je de mogelijkheid om je website door te blijven ontwikkelen en verder uit te bouwen. Natuurlijk regelen wij ook gelijk de Social media integratie met je website.

Wij bouwen websites met oog op de toekomst. Jouw ding, jouw website, jouw verhaal.
Kortom wij doen Responsive webdesign. Groot scherm, klein scherm het gaat om de inhoud..

Content Management.

Contentmanagement het proces van creëren, beheren en publiceren van inhoud op jouw website en social kanalen maar ook jouw advertenties en zoekmachinemarketing. Kortom alles heeft teksten nodig, wij helpen ermee en of wij regelen het gewoon.

Boek goede resultaten met je content door:

  • Goede vindbaarheid in zoekmachines
  • Een professionele uitstraling van je merk
  • Binden en boeien van je social followers

Content auditing.

Het beoordelen van en het adviseren over de inhoud (content) zodat je website efficiënt en effectief werkt en leidt tot conversie. Wij zetten alles op een rij en beoordelen de kwaliteit ervan. Tips en advies? Wij regelen het.

Redesign.

Wil je een redesign voor je website of webshop?. Wij bouwen in het WordPress CMS een nieuwe website en doen een contentmigratie. Kortom wij verhuizen je teksten.


Wij verpakken jouw unieke verhaal in een website die werkt en gevonden wordt. Veilig voor jouw bezoekers op mobiel of pc, het maakt niet uit. Als bonus – online marketing, social media, SEO/SEA en natuurlijk veilige hosting en onderhoud.