Overstappen | Gratis zorgeloos verhuizen


Overstappen van je huidige hosting provider naar MediaMet.. is geen ingewikkelde materie.
Met het “verhuis in 2 stappen plan” kunt u zonder problemen overstappen.

Stap 1: hosting en verhuizing aanvragen. Maak keuze uit één van onze veilige hostingpakketten. Wij adviseren je graag over het hostingpakket dat het beste bij jou past. Per e-mail info@mediamet.nl of telefoon 0103075683.

Geef tijdens het bestelproces aan welk domein je zorgeloos wilt verhuizen.

Na uw bestelling ontvang je van ons een e-mail betreffende de verhuizing, de gegevens die wij van jou nodig hebben en wat je verder kunt verwachten.

Stap 2: rustig afwachten tot de verhuizing is afgerond. Wij verhuizen de website op afspraak en doen er alles aan om er voor te zorgen dat je van de verhuizing zo min mogelijk hinder ondervindt.

Wij verhuizen jouw website, maken mailboxen aan (tot 25 stuks) en verhuizen de inhoud van jouw mailboxen (tot 5 stuks). Dit alles doen wij gratis.

Wat hebben we nodig: Bij het verhuizen van een domeinnaam hebben wij een eppcode (verhuistoken) nodig. Deze code kun je opvragen bij de huidige hoster/registratiepartner. Wij gaan na ontvangst van de verhuiscode een domeinverhuizing aanvragen en sturen je de inloggegevens van jouw hostingpakket. Kies je voor zorgeloos verhuizen dan nemen we eerst contact op en plannen de verhuizing.

Verhuis gelijk jouw domeinnaam naar https hosting

*Wij geven advies over pageviews. Er zijn geen limieten op pageviews en dataverkeer.