Domeinnaam verhuizen in 2 stappen

Domeinnaam verhuizen in 2 stappen


Heb je al een pakkende domeinnaam en wil je hem van jouw huidige provider snel en eenvoudig verhuizen naar onze hosting?

In 2 stappen regelt MediaMet.. het voor jou. Bij ons is een domeinnaam verhuizen geen ingewikkeld gedoe.

Verhuizen van je domeinnaam

Met ons ‘Verhuis in 2 stappen plan’ stap jij ook eenvoudig over.

Stap 1 – Hosting en verhuizing domeinnaam aanvragen
Maak eerst een keuze uit een van onze veilige hostingpakketten. Geef tijdens het bestelproces aan welk domein je zorgeloos wilt verhuizen.
Na je bestelling ontvang je van ons een e-mail. Hierin kun je lezen welke gegevens wij van jou nodig hebben en wat je verder kunt verwachten.

Wij adviseren je graag over welk pakket het beste bij jou past. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 307 56 83 of door te mailen naar info@mediamet.nl.

Stap 2 – Afwachten tot het domein verhuizen is afgerond
Wij verhuizen je domein op afspraak en doen er alles aan om er voor te zorgen dat je van de verhuizing zo min mogelijk hinder ondervindt.

Naast het verhuizen van jouw website maken we maximaal 25 mailboxen aan en verhuizen de inhoud van 5 mailboxen. Dit doen we allemaal gratis voor je.

Domeinnaam verhuizen: Wat hebben we nodig?

Bij het verhuizen van je domeinnaam hebben wij een EPP-code (verhuistoken) nodig. Deze code kun je opvragen bij de huidige hostingpartij (registratiepartner) en naar ons mailen.
Wij gaan na ontvangst van de verhuiscode een domeinverhuizing aanvragen en sturen je vervolgens de inloggegevens van je hostingpakket.

Verhuis gelijk jouw domeinnaam naar https hosting

Vragen over domeinnaam verhuizen?
Heb je nog vragen over het verhuizen van je domeinnaam? Kom je er niet helemaal uit? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.