Over MediaMet..


Goede, betrouwbare internetdiensten en snel geholpen worden, dat is waar MediaMet.. voor staat.

Wij brengt gedegen techniek en professionele kennis samen. Hierdoor krijg je als bedrijf het beste. Of het nou om domeinregistratie, groene hosting, security, een WordPress website of online marketinghulp gaat.

Maatschappelijk betrokken en professioneel

In 2017 is MediaMet.. begonnen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen makkelijk een website kan starten en ondersteunen graag bij onderhoud, beveiliging, techniek en design.
Wij denkt graag aan ons milieu. Daarom bieden we enkel groene hosting aan.

MediaMet.. creëert voor iedereen eenvoudig een veilige plek op het internet. Alles draait bij ons op up-to-date software en je kunt altijd rekenen op onze professionele ondersteuning.

Ervaringen met MediaMet..

“ Bij MediaMet.. ben je aan het juiste adres qua hosting en het opzetten van je  website. De klant is hier nog echt koning. Er wordt altijd vlot op een vraag gereageerd en daar komt dan vervolgens een uitgebreide reactie op terug.
Bij het opzetten van een website hadden wij een vraag neergelegd bij een ander online marketing bureau in Rotterdam. Zij gaven hier niet een bevredigd antwoord op, waarna we een second opinion aanvroegen bij MediaMet…  Zij kwamen snel met de gewenste informatie en de prijs-kwaliteitverhouding is top.”

“ Goed en snel advies voor alle voorkomende problemen met internetsites, CMS en hosting. Tevens is het Rotterdamse online marketing bureau goed bereikbaar per telefoon of per email. Ook buiten kantooruren!”

Lees meer ervaringen op:
https://www.webhosters.nl/hosting-bedrijven/mediamet/
https://nl.trustpilot.com/review/mediamet.nl

Heb je nog vragen aan ons? Bijvoorbeeld over een specifieke dienst die wij leveren? Of kom je ergens niet helemaal uit? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.